avocat bun Bucuresti

Drept medical

Laza Lawyers se bucură de experiență în domeniul dreptului medical în ce privește asistența și reprezentarea juridică a medicilor, pacienților, dar și a furnizorilor de produse ori de servicii medicale.
Serviciile juridice oferite în acest domeniu al dreptului presupun asistența juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată, dar și a organelor de urmarire penală.

Experiența Laza Lawyers ne permite să oferim servicii juridice în orice caz de malpraxis medical, atât în procedura disciplinară privind sesizările asupra abaterilor disciplinare, cât și în etapa litigioasa, de stabilire a cazurilor de răspundere civilă delictuală pentru personalul medical și de obligare la plata despăgubirilor.

De asemenea, Laza Lawyers oferă asistență juridică și reprezentare în procese privind atragerea răspunderii civile în temeiul asigurării de răspundere profesională pentru spitale de stat sau clinici private, făcând referire aici la prejudicii produse pacienților ca urmare a serviciilor prestate, generate de defecțiuni ale echipamentelor medicale, ale materialelor sanitare și substanțelor medicamentoase.