avocat bun Bucuresti

Despre Laza Lawyers

avocat bun Bucuresti

Cine suntem

O echipă de avocați specializați și cu vastă experiență în diferite arii de practică, al cărei scop este acela de a fi alături de clienți în toate etapele activității lor.
In calitate de avocati reprezentam interesele clintilor nostrii atat in Bucuresti cat si in tara.

Pentru noi este esențial ca pe lângă serviciile juridice și cunoștințele de specialitate, să oferim clienților consiliere adaptată nevoilor și intereselor acestora, respectiv, cele mai eficiente soluții pentru apărarea drepturilor acestora, bazându-ne pe experiență, competență, creativitate și dedicație față de valorile profesiei de avocat.

Echipa „Laza Lawyers” asigură o gamă completă de servicii juridice în sfera dreptului afacerilor, respectiv (i) consultanță civilă, (îi) reprezentare în litigii civile, dar și (iii) consultanță și reprezentare juridică pe problematici legate de criminalitate economică.

Servicii de consultanță și asistare juridică

De ce noi?

Asistența juridică pe care o oferim are la baza o dublă perspectivă, atât în domeniul consultanței juridice, cât și în domeniul reprezentării în cauze civile și penale.

Experiență desăvârșită
Transparență fiscală
Reputație impecabilă
0 +
Consultații
0 %
Cazuri apărate
0 K
Total sume recuperate
0
Cazuri favorabile
0 +
Clienți

Proudly Serving Areas

Clive Lawrence, Criminal Defence Lawyer is based in lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.